Климаконтрол ООД е специализирана фирма с предмет на дейност проектиране и изграждане на системи за климатизация, вентилация и отопление за офис сгради, търговски обекти, промишлени помещения и частни домове. Ние предлагаме широка гама от продукти с доказано качество и гарантиран произход, отговарящи на всички европейски стандарти за екологичност, енергоспестяване и безопасност. Климаконтрол ООД предоставя на своите клиенти завършен цикъл от услуги, свързан с  всякакви климатични, отоплителни и вентилационни системи – от консултация и инженеринг по проектиране, през изграждането на системата, до обслужването й и сервизирането й. Доверявайки се на нашите експерти, клиентите ни си спестяват време и усилия, нужни за търсене и договорки с различни фирми за отделните дейности, и печелят един надежден партньор, доказал своя професионализъм през годините.

Нашата цел е да отговорим на нуждите на всички свои клиенти, да изградим дълготрайни взаимоотношения с тях, като през цялото ни съвместно сътрудничество гарантираме да сме добронамерен, гъвкав и конструктивен партньор. Нашата мисия е да бъдем иновативни, бързи и проактивни в предоставянето на висококачествени продукти и услуги, да общуваме прозрачно и открито със своите клиенти, партньори и служители. Придържайки се към най-високи корпоративна култура и стандарти, ние подхождаме с разбиране и внимание към всеки клиент, коректни сме към всеки наш партньор, поддържаме позитивен колективен дух и предлагаме възможност за развитие на служителите си.

Климаконтрол ООД разполага със собствени монтажни групи, сертифицирани техници, дипломирани и оторизирани проектанти, най-модерна и безопасна техника и съвременно оборудване. Ние винаги работим в екип и постигаме оптимално качество на предлаганите услуги при максимална удовлетвореност на клиента.

Ние гарантираме на своите клиенти:

  • безпогрешна ориентация на пазара за климатична техника;
  • безплатна консултация при избора на марка и модел, удовлетворяващ всички нужди и изисквания;
  • чист, качествен и надежден монтаж във възможно най-кратки срокове;
  • професионално гаранционно и извънгаранционно обслужване;
  • коректност, прозрачност и яснота.

Не губете от собствената си енергия в търсенето на решение за климатизация. Кажете какво търсите и на каква цена, ние ще го намерим, доставим, монтираме и обслужваме, докато Вие развивате Вашия личен потенциал!

Доверете се на професионалистите!