Новата серия Stylish на Daikin се отличава със стилен дизайн и висока енергийна ефективност. Елегантният дизайн на моделите се вписва отлично и в най-изискания интериор. Stylish се отличават с изключително компактно вътрешно тяло и най-висока енергийна ефективност – клас А+++ и в двата режима на работа. Серията се предлага в три цвята: бял, сребрист и черно дърво. Заоблените форми на вътрешното тяло и стилните цветове създават усещането за завършеност и класа.

Stylish осигурява невероятна тишина и комфорт, перфектно насочване на въздушния поток до всяко кътче на помещението. Насладете се на чист и здравословен въздух с технологията Flash Streamer – край на алергените, вирусите и неприятните миризми в помещението. Интелигентен сензор-око равномерно разпределя въздуха в помещението. Специално проектираните клапи създават ефекта на „Коанда“ – в режим отопление въздушната струя се насочва надолу и използвайки естественото движение на въздуха топлината постепенно се изкачва нагоре. В режим охлаждане клапите насочват хладния въздух нагоре, което осигурява плавно и равномерно охлаждане. Stylish се отличава с вграден wi-fi модул и екологиче фреон R32.

През 2018г. Fujitsu General излизат на пазара с нови продукти. Дизайнерската серия KGTA се отличава не само с перфектна визия, а и с изключително високи показатели за енергоспестяване. Хиперинверторната серия се състои от моделите ASHG07KGTA, ASHG09KGTA, ASHG12KGTA и ASHG14KGTA.

Изтъченият и стилен дизайн на вътрешното тяло е подходящ и за най-претенционзия интериор. Моделите се отличават с ниски шумови нива, перфектно насочване на въздушната струя, интелигентен сензор за присъствие за допълнително енергоспестяване и комфорт. Системата за пречистване на въздуха ще се грижи за постоянно осигуряване на здравословен вътрешен климат с непрестанна йонизация и ябълково-кехатиновия филтър, който прихваща и най-фините вредни частици. Хиперинверторната серия е изключително икономична – енергиен клас А+++ и в двата режима на работа. Системата работи с фреон R32, който е по-икономичен и по-екологичен от всички негови предшественици.

Насладете се на тишина, лукс и комфорт с хиперинверторна серия KGTA на Fujitsu General.