Право на връщане на стока

Всяка закупена стока от онлайн  магазин www.klimakontrol.com може да бъде върната в срок от 14 дни от датата на получаването й на адреса на заявителя й. Закупената техника може да бъде върната, ако:

  • е в оригиналната си опаковка с ненарушена цялост и добър търговски вид, съответстващ на вида, в който е получена;
  • не е била използвана и/или монтирана;
  • е придружена с платежен документ, удостоверяващ, че е закупена от Климаконтрол ООД.

Разходите за връщане на стоката са за сметка на купувача.

При получаването на върнатата стока на нашия адрес, техници ще проверят нейното физическо и техническо състояние и ако отговаря на посочените по-горе условия, ще възстановим пълната заплатена от клиента сума. Срокът за връщане на сумата е 14 дни от получаването на писмено уведомление относно желанието на клиента за връщане на стоката, но не по-малко от 7 календарни дни от датата на получаване на върнатата стока на адреса на продавача. Сумата ще бъде върната чрез същото платежно средство, което е използвал клиентът при поръчването на техниката, освен ако последният не посочи изричното си желание за получаване на сумата по различен начин.

В случай, че желаете да върнете закупена онлайн стока от магазин www.klimakontrol.com, свържете се с наш консултант преди да предприемете физическото изпращане на стоката, за да Ви предостави възможно най-близкия до Вашия адрес на фирмата.

Адрес на централен офис: гр.София, ж.к.Младост 1, бл.54Б, магазин 1