Климаконтрол ООД предлага на своите клиенти безплатна доставка при всяка поръчка над 200 (двеста) лева до всяка точка на Република България.

В случай, че изберете услугата „доставка на климатична техника” без да заявите монтаж, ще получите абсолютно безплатно на посочения от Вас адрес поръчаната техника в оригинална и неразпечатана опаковка. Стандартните климатични сплит системи включват две тела – вътрешно и външно. Всяко тяло е пакетирано в отделен кашон, а дистанционното управление се намира в кашона на вътрешното тяло. Марката, моделът и серийните номера на климатичната техника са отпечатани както на отделните климатични тела, така и на съответстващите им кашони. Освен поръчаната климатична техника Вие ще получите и платежен документ (фактура и/или касов бон), придружен с гаранционна карта от производителя или вносителя, която следва да бъде попълнена и заверена от избраната от Вас монтажно-инсталационна фирма, както и ръководство за употреба на български език. В случай, че при направена диагностика от монтажна фирма по време на гаранционния срок се установи нужда от подмяна на резервна част, същата ще бъде осигурена и доставена от нас.

Срокът за връщане на закупена стока е 14 дни след доставка на поръчаната техника, съгласно чл.50 от Закон за защита на потребителите. Условията за връщане на стоката са описани в секция Право на връщане на стока.

В случай, че изберете доставка и монтаж на климатична техника, доставката на поръчката е абсолютно безплатна, заплаща се цената на монтажната дейност, обявена за съответния продукт, както и транспортни разходи за адреси и обекти, намиращи се извън областните градове. В случай на избиране на услуга доставка и монтаж на климатична техника гаранционното обслужване се поема от нас.