Професионалната консулатция е от изключително значение при избора на система за климатизация. Ние преглагаме на своите клиенти безплатна консултация в офисите ни, по телефона и онлайн при избора на климатична техника. Нашите консултанти ще Ви предложат най-подходщия климатик, съобразен с Вашите изисквания и бюджет. Нашите техници ще Ви помогнат с определянето на оптималното местоположение на климатичната система, което ще Ви осигури максимален температурен комфорт при минимални разходи на електроенергия. Клиентите ни ще получат информация за всички актуални марки и модели, за настоящите промоции, за начините за заплащане на избраната техника и схемите за закупуване на стоки на изплащане.

Важни въпроси при избора на климатична система:

  • За какво ще използвате климатика – за охлаждане, отопление, пречистване на въздуха или за комбинация от режими.
  • С каква мощност да бъде климатика – отговорът на този въпрос не се състои единствено в изчислението на кубатурата на помещението. За да използвате максимално мощността на климатизатора и да се възползвате от капацитета му за енергийна ефективност, трябва да се вземат предвид следните фактори: на кой етаж е помещението, изложение, наличие/липса на изолация, брой външни стени, вид дограма, топлинни загуби на помещението, наличие/липса на топлоотдаващи уреди, отопляеми/охлаждани ли са съседните помещения и др.
  • Какви функции и екстри желаете да притежава климатика – пазарът на климатична техника е богат и разнообразен на марки и модели и ние гарантираме, че нашите консултанти ще Ви препоръчат варианти климатични системи, които ще отговорят на Вашите изисквания. Не пропускайте да посочите на нашите консултанти кои са основните функции, които искате да притежава климатика, например: ниски шумови нива, система за пречистване, йонизиране и дезодориране на въздуха в помещението; гарантирана работа при много ниски отрицателни температури; високи коефициенти за пестене на електроенергия и др.
  • Къде ще се монтира климатикът – откъде ще се минава тръбното трасе, къде ще бъде отведен кондензът, къде ще стои най-естетично в помещението, но и едновременно да бъде ефективно, как ще се включи в захранващата мрежа? Всички тези  въпроси са технически и ние не очакваме от клиента да знае отоворите им. Тук се включват нашите технически консултанти, които ще Ви предложат всички възможни схеми за монтаж, както и ще Ви посочат оптималните варианти, от които Вие да изберете този, който отговаря на изискванията Ви.

Безплатна консултация може заявите тук или на телефони 0885 333 873, 0886 604 524.