Плащане в брой

Всяка закупена стока или заявена услуга може да бъде заплатена в брой в нашите офиси, за което получавате надлежно изготвен платежен документ. Плащане в брой може да направите и когато поръчате само доставка на продукт и изберете опция за плащане „с наложен платеж” –  тогава заплащате сумата на куриера след преглед на съответствието на пратката с Вашата поръчка.

Плащане онлайн с банкова карта – очаквайте скоро!

В нашия сайт www.klimakontrol.com може да пазарувате с кредитни и дебитни карти Visa, Visa Electron, MasterCard и Maestro.

Само с един клик и въвеждане на Вашите данни от картата може да заплатите заявените стоки и услуги.

Плащане по банков път

Всеки клиент може да заплати поръчаните стоки и услуги по банковата сметка на фирма Климаконтрол ООД със следните детайли:

Получател: Климаконтрол ООД    IBAN: BG83RZBB91551089220114   BIC: RZBBBGSF   Банка: Райфайзенбанк (Бълагрия) ЕАД

Основание на превод: посочвате номер на документ (проформа фактура, поръчка номер, оферта номер и др.)

При поръчки онлайн и избор на начин на плащане по банков път, заявената стока се изпраща при клиента след получаване на превода по сметката ни.

Плащане на ПОС терминал

Нашите офиси са оборудвани с ПОС терминални устройства, които приемат плащания с карти Visa, Visa Electron, MasterCard и Maestro.

При плащане на ПОС терминал клиентът незабавно може да получи стоката си, освен ако не желае безплатна доставка до адрес и/или монтаж.

Плащане чрез стоков кредит (покупка на изплащане)

Всички предлагани стоки могат да бъдат закупени на изплащане при оскъпяване от 1% на месец. Кредитните компании, с които работим, са Unicredit Consumer Financing и TBI Bank. За закупуване на стока на изплащане може да кандидатствате в нашите офиси, като единственото условие е да представите Вашата лична карта. Разглеждането на искането за кредит отнема около 5 минути и при получено одобрение може да вемете желаната стока незабавно.

При онлайн покупка на стока трябва да изберете  кредитната компания, с която предпочитате да работите. Попълването на исканата информация отнема няколко минути, становище по кредита получавате незабавно.